Työkalupakki isoille miehille

  • Yleinen
  • Kommentit pois päältä artikkelissa Työkalupakki isoille miehille

Työkalut helppoon ja nopeaan painonpudotukseen

Heti ensimmäisenä on todettava, että pysyvä painonpudotus ei tapahdu oikeasti kuntokuureilla tai kitudieeteillä. Pysyvä painonpudotus tapahtuu syömällä. PISTE.

Esimerkki: Jos syöt ison hampurilaisaterian ranskalaisilla, sinun täytyy tehdä noin 1.5 tunnin raju urheilusuoritus kuluttaaksesi siitä saadun energian. Treenin jälkeen on tietenkin hirveä nälkä ja tekee mieli entistä suurempaa hampurilaista.

Jos taas urheilet liian pienillä kaloreilla, se on tuhoon tuomittu tie. Pian elimistö alkaa polttaa proteiinia eli lihaksiasi energiakseen ja lopettaa rasvanpolton, koska energiaa on liian vähän tarjolla.

Ruokavalio on kaiken A ja O

Kaikkien terveiden ihmisten elimistö toimii fysiologisesti aina samalla tavalla. Jos keholle annetaan ravintoaineita oikeassa suhteessa, se aloittaa automaattisesti rasvanpolton.

Rasvanpoltto ei perustu vähäiseen kalorimäärään vaan siihen, että se saa riittävästi kahta elintärkeää ravintoainetta. Nämä ravintoaineet ovat rasva ja proteiini. Elimistölle EI VÄLTTÄMÄTÖN ravintoaine hiilihydraatti karsitaan minimiin. On pidettävä myös huoli, että proteiinia ei saada liikaa.

Elimistössä on mekanismi, joka valmistaa rasvasta sekä proteiniista riittävän määrän glukoosia eli verensokeria. Terve ihminen ei siis tarvitse hiilihydraattia, eikä myöskään mene tajuttomaksi, jos hiilihydraatti karsitaan väliaikaisesti pois ruokavaliosta. Näin kuitenkin välillä mediassa annetaan ymmärtää.

Rasvanpolttoa ilman nälkää

Äijädieetti tarjoaa sinulle työkalut helppoon painonpudotukseen. Aluksi sinulle selitetään kuinka elimistösi toimii ja mihin kaikki perustuu, helposti ymmärrettävässä muodossa. Sen jälkeen sinulle avautuvat ateriapankit, joissa on tällä hetkellä yli 140 herkullista reseptiä. Voit myös syödä ravintoloissa ja seisovissa pöydissä. Ne sisältävät yleensä tarvittavat raaka-aineet, kunhan vain tiedät mitä lappaat lautaselle.

Sitten vain valitset mieluisat ateriat ja syöt itsesi kylläiseksi. Annoksia ei punnita tai kaloreita lasketa. Jo muutaman vuorokauden kuluttua alkaa tapahtua…

Valtava määrä poltettua rasvaa

Palvelun avulla on poltettu jo yli 17 000 kg rasvaa. Palvelu sisältää kannustavan painon seurannan, kuitenkin vain osa käyttäjistä merkkaa painonsa järjestelmään. Todellisuudessa pudotettu määrä on paljon suurempi. Tosiäijät laskevat vyönreikiä.

Hyviä vaikutuksia

Vaikutukset painoon ja veriarvoihin ovat nopeat. Kakkostyypin diabeetikoilla verensokerit laskevat jo muutamassa viikossa ja lääkkeitä voidaan vähentää yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa. Hyvä HDL kolesteroli alkaa nousta nopeasti ja ajan mittaan veren rasva-arvojen suhde muuttuu positiiviseen suuntaan.

Palvelussa on kahden viikon rahat takaisin takuu. Meillä on paljon käyttäjiä ja palautusprosentti on olematon. Se johtuu siitä, että kaikkien terveiden ihmisten elimistö toimii samalla tavalla (mukaan lukien esi- ja kakkostyypin diebeetikkojen).

Lyhyesti sanoen:

Kaikki onnistuvat. Niin onnistut sinäkin!

ALOITA ÄIJÄDIEETTI TÄSTÄScroll to top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com