Koottuja kommentteja

Alla koottuja käyttäjiltä saatuja kommentteja


Sain painoa pois 10kg, muuttui tilanne ja loppui painon tippuminen,jatkan samalla ohjelmal uudestaan,hyvät kokemukset.


Alkupaino 138kg josta ei pudonnut millään. Nyt 113kg ja alaspäin menee koko ajan hiljalleen. Erittäin onnistunut konsepti ja itselläkin virtaa ihan erilailla ilman hiilareita sekä sokereita.


40v mies jolla ylipainoa. Lähdin mukaan koska vaikutti sellaiselta dieetillä johon pystyn sitoutumaan. Ohjeet ja reseptit olivatkin yksikertaisia ja ruot maittavia, ja sainkin näillä neuvoilla pudotettua 10 viikossa n.12kg painoa. Tarkoitus olisi vielä jatkaa projektia ja saada painoa vielä 8-10kg alas päin. Sen jälkeenkin tarkoituksena lopun elämää turhien/huonojen hiilihydraattien välttäminen. Nimimerkki: Jurvanen


Moi,

Halusin vain näyttää seuraavaa.

alustavat-testit

I beat Diabetes 🙂

Hyvää päivänjatkoa!


EI VOI OLLA TOTTA! Sanoi lääkäri kun näki labratulokseni. Sairastan/tin tablettihoitoista diabetesta ja sokeriarvot ovat nyt normaali tasolla. Rasva arvot ovat myös hyvät. Painoa on tippunut yli 16kg. Erinomainen tämä Äijädieetti!


 Scroll to top